søndag 15. november 2015

Karridressing

Det er av og til at du liksom bare treffe blink på første forsøk; Det var det som skjedde da jeg skulle forsøke meg på en karrimajones-kind-of-dressing etter å ha smakt den på en kyllingsalat på en restaurant.

Den kan brukes til (nesten) alt. Jeg bruker den på salat, som saus til pastasalat, til stekt fisk, kylling og svin. Eller bare som "smør" på skive/knekkebrødet.

Til et glass på 0,5 liter (fra Ikea) bruker jeg:
1 pose Mills majones
1 beger Creme fraishe
1-2 ss karripulver
1ss paprikakrydder
2 ss Honning og ingefæreddik fra Oliviers
1 ts sukker/sukrin+
salt
pepper
cayennepepper/chilipulver/piri-piri


Bland alt sammen og smak til med mer krydder om du ønsker en kraftigere smak.



Her er det muligheter for variasjon; om du ønsker kan du bruke bare lettrømme, seter rømme eller en blanding. Du kan la være å bruke majones og kun bruke rømme, kesam eller creme fraishe. Dressingen tåler fint en uke i kjøleskapet.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar