Til 4 voksne personer trenger du:
1 pakke med 4 kyllingfileter
Marinade til kyllingen:
4 ss Oliviers Mantinea e Avia olivenolje
2 ss karripulver
1 ss paprikakrydder
1/2 -1 ts kayennepepper evt 1 ss Sriracha chilisaus
salt
pepper
Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Ha i rå kylling delt i biter. La stå i noen timer, gjerne natten over i kjøleskapet. Steik bitene og avkjøl litt.
1 pakke skivet bacon, del i biter, stek og avkjøl litt.
1 crispi salat, delt opp
2 poser feld salat
2 avokado, delt i biter
1 pakke fetaost, delt i terninger
2-3 ss soltørkede tomater i biter
1 mango (evt en boks med hermetiske mango), delt i båter
Oliviers olivenolje
Oliviers mangoeddik
Kutt opp salat, avokado, feta, mango og soltørkede tomater og ha det på et stort salatfat. Ha over olje og eddik. Ha så over kylling og bacon like før servering.
Du kan variere innholdet og ha i ferske tomater, frø, spinat, mozzarella...
Server med karridressingen som du finner her på bloggen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar